Μπακιρτζή Α. Αρχοντούλα

Διατροφή σε κλινικές καταστάσεις

Απευθύνεται σε άτομα που πάσχουν από κάποια πάθηση όπως για παράδειγμα:

Σακχαρώδης Διαβήτης,
Υπέρταση,
Υπερχοληστεριναιμία,
Υπερτριγλυκεριδαιμία,
Αναιμία,
Καρδιαγγειακές Παθήσεις,
Οστεοπόρωση,
Γαστρεντερικές Διαταραχές,
Σπαστική Κολίτιδα,
Δυσκοιλιότητα,
Πεπτικές Διαταραχές,
Διατροφικές Διαταραχές,
Τροφικές Αλλεργίες.
Σε τέτοιου είδους παθολογικές καταστάσεις, θεωρείται απαραίτητη η πλήρης ενημέρωσή για κάθε φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί ο ασθενής / πελάτης, οι ώρες λήψης των φαρμάκων και σε περιπτώσεις που χρήζουν ιδιαίτερη και πιο εξειδικευμένη αντιμετώπιση, υπάρχει η συνεργασία με το θεράπων ιατρό του ασθενούς.