Μπακιρτζή Α. Αρχοντούλα
Μπακιρτζή Α. Αρχοντούλα
Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος στις Σέρρες

2012 – Σήμερα διαιτολόγος σέρρες αρχοντούλα μπακιρτζή
Ιδιόκτητο Διαιτολογικό Γραφείο στις Σέρρες
Διατηρώ το προσωπικό Διαιτολογικό Γραφείο στις Σέρρες, όπου καθημερινά παρακολουθώ περιστατικά παιδιών και ενηλίκων. Παράλληλα συμμετέχω σε μια εθελοντική επιστημονική ομάδα με σκοπό την ενημέρωση του κοινού σε θέματα Υγιεινής Διατροφής.

2010 – 2012
Εκπαιδευτικός
Εργάστηκα ώς ωρομίσθια Εκπαιδευτικός σε δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.

2006 – 2009
Διαιτολόγος
Εργάστηκα ώς Διαιτολόγος στον Ιδιωτικό τομέα σε κέντρο Αισθητικής και στο Δημόσιο Τομέα στο Κτηνιατρικό Εργαστήριο Σερρών “Έλεγχος Τροφίμων”.

2005 – 2006
Πτυχιακή Εργασία και Πρακτική Άσκηση
Ασχολήθηκα με το θέμα της Υπέρτασης και πώς αυτή επηρεάζεται μέσα απο τις διατροφικές μας επιλογές. Το διάστημα αυτό παρακολούθησα πραγματικά περιστατικά υπερτασικών ατόμων στο Υπερτασιολογικό Ιατρείο του Γ.Ν. Σερρών.Η πρακτική μου άσκηση έγινε στο Διαιτολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Σπουδές

2017 – 2018
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Κλινική διατροφή»  που διοργανώθηκε από το Κέντρο Επιμόφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού και καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με την χρήση Καινοτόμων Μεθόδων εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης.

2000 – 2004
Ανώτατη Εκπαίδευση
Σπούδασα στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης στη Σχολή Διατροφής – Διαιτολογίας, το οποίο ήταν και η 1η μου επιλογή.

1997 – 2000
Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση