Αυτή η συνταγή θα απογειώσει τις μπανάνες σε ένα εντελώς νέο επίπεδο νοστιμιάς. Με τρία απλά υλικά και ένα αντικολλητικό τηγάνι, μπορείτε να σερβίρετε αυτές τις μαλακές και γλυκές μπανάνες σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Γιατί θα τις λατρέψετε

Σούπερ γευστικές – Το τηγάνι  αναδεικνύει τη φυσική γλυκύτητα της μπανάνας και τις κάνει χρυσαφένιες με μια απαλή, γλυκιά υφή.

Εκθέτει τα παιδιά σε νέους τρόπους μαγειρέματος – Επιτρέπει στα μικρά παιδιά να δουν διαφορετικούς τρόπους παρασκευής και σερβιρίσματος των μπανανών.

Προσαρμόζεται εύκολα – Τα σερβίρετε ώς ένα γευστικό σνακ φρούτου, ή ως επιδόρπιο με μια μπάλα παγωτό ή προσθέστε τες σε απλό γιαούρτι.

Για όλη την οικογένεια – Όχι μόνο για τα παιδιά, όλη η οικογένεια δεν θα μπορέσει να αντισταθεί σε αυτά.

Τι θα χρειαστείτε

  • Αντικολλητικό τηγάνι (θέλουμε το αντικολλητικό τηγάνι για να αποφύγουμε το πολύ λάδι)

Υλικά

  • 1 μπανάνα κομμένη σε γύρους 1,5 εκ.
  • 2 κουταλάκια του γλυκού λάδι καρύδας
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα

Εκτέλεση

  • Ζεσταίνουμε το λάδι καρύδας, σε μέτρια φωτιά, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Μόλις λιώσει ρίχνουμε μέσα την κανέλα.
  • Προσθέστε τις φέτες μπανάνας και τηγανίστε για 3-4 λεπτά. Προσοχή στη θερμοκρασία, θέλετε να καραμελώσουν αλλά να μην καούν. Ίσως χρειαστεί να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία πάνω-κάτω καθώς μαγειρεύονται.
  • Γυρίστε απαλά και μαγειρέψτε από την άλλη πλευρά για άλλα 3-4 λεπτά.

Πηγή συνταγής