Υλικά:

  • 2 μπανάνες, καθαρισμένες
  • 400 γρ. πουρέ acai
  • 400 γρ. γάλα σόγιας, άγλυκο
  • 4 χουρμάδες, αποξηραμένους
  • 50 γρ. κακάο, σε σκόνη

Για το σερβίρισμα:

  • 40 γρ. ινδοκάρυδο
  • 20 γρ. κακάο, σε κόκους
  • 100 γρ. φράουλες, καθαρισμένες
  • 1 μάνγκο, καθαρισμένο

Εκτέλεση:

  • Κόβουμε σε φέτες τις μπανάνες και τις βάζουμε σε ένα μπολ
  • Μεταφέρουμε το μπολ στην κατάψυξη και αφήνουμε για 4 ώρες να παγώσουν οι μπανάνες.
  • Χτυπάμε στο μπλέντερ τον πουρέ acai, το γάλα σόγιας, τα παγωμένα κομμάτια μπανάνας, τους χουρμάδες, το κακάο μέχρι να διαλυθούν όλα τα υλικά και να ομογενοποιηθούν μεταξύ τους.
  • Μοιράζουμε το μείγμα σε μπολάκια.
  • Διακοσμούμε με το ινδοκάρυδο, τους κόκκους κακάο, τις φράουλες κομμένες στα 4 και το μάνγκο σε κυβάκια 1 εκ.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μείνετε πάντα ενημερωμένοι. Ακολουθήστε μας και στο instagram.

Περισσότερα άρθρα αλλά και διατροφικές συμβουλές θα βρείτε εδώ.

Πηγή https://akispetretzikis.com/