Υλικά:
- 2 μπανάνες, καθαρισμένες
- 400 γρ. πουρέ acai
- 400 γρ. γάλα σόγιας, άγλυκο
- 4 χουρμάδες, αποξηραμένους
- 50 γρ. κακάο, σε σκόνη
Για το σερβίρισμα:
- 40 γρ. ινδοκάρυδο
- 20 γρ. κακάο, σε κόκους
- 100 γρ. φράουλες, καθαρισμένες
- 1 μάνγκο, καθαρισμένο
Εκτέλεση:
- Κόβουμε σε φέτες τις μπανάνες και τις βάζουμε σε ένα μπολ
- Μεταφέρουμε το μπολ στην κατάψυξη και αφήνουμε για 4 ώρες να παγώσουν οι μπανάνες.
- Χτυπάμε στο μπλέντερ τον πουρέ acai, το γάλα σόγιας, τα παγωμένα κομμάτια μπανάνας, τους χουρμάδες, το κακάο μέχρι να διαλυθούν όλα τα υλικά και να ομογενοποιηθούν μεταξύ τους.
- Μοιράζουμε το μείγμα σε μπολάκια.
- Διακοσμούμε με το ινδοκάρυδο, τους κόκκους κακάο, τις φράουλες κομμένες στα 4 και το μάνγκο σε κυβάκια 1 εκ.
Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μείνετε πάντα ενημερωμένοι. Ακολουθήστε μας και στο instagram.
Περισσότερα άρθρα αλλά και διατροφικές συμβουλές θα βρείτε εδώ.