Οι 5 πιο χαρακτηριστικές τροφές, οι οποίες βοηθούν στο δύσκολο έργο της γράμμωσης, σε συνδυασμό πάντα με άσκηση!

1. Άπαχο κρέας: Το άπαχο κρέας είναι άριστη πηγή πρωτείνης καθώς βοηθά στη δημιουργία μυικής μάζας αλλά και διατήρησης της υπάρχουσας! Βάλτε λοιπόν στο διαιτολόγιό σας κοτόπουλο και μοσχάρι και θα δείτε αμέσως διαφορά! Σε συνδυσμό με ήπια άσκηση, μπορεί να κάνει θαύματα!

2. Φυτικές ίνες: Δεν υπάρχει κάπου που να μην κάνουν καλό και άρα και στη γράμμωση! Είναι γνωστό ότι ενισχύουν την απώλεια σωματικού βάρους και βοηθούν στη σημαντική μείωση των λιπών που λαμβάνει το σώμα. Φρούτα, λαχανικά αλλά και δημητριακά κρίνονται απαραίτητα για τη διατροφή σας.

3. Υγρά: Υποθέτουμε ότι γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η λήψη υγρών για τον οργανισμό και κυρίως του νερού. Εκτός του ότι βοηθά στην αποτοξίνωσή του, τον κρατά ενυδατωμένο. Προσπαθείστε φυσικά να προτιμάτε, αν όχι νερό, φυσικούς χυμούς ή πράσινο τσάι καθώς με τα υπόλοιπα κινδυνεύετε με κατακράτηση!

4. Σόγια: Η σόγια είναι καταπληκτική πηγή πρωτεινών ενώ η περιεκτικότητά της σε λίπη, είναι αμελητέα! Επιπλέον, μπορείτε να τη βρείτε παντού, ενώ η τιμή της είναι πολύ χαμηλή!

5. Aσπράδια αυγών: Μπορεί να τα θεωρούμε ένοχα για χοληστερίνη αλλά αυτή βρίσκεται μόνο στον κρόκο κάτι που σημαίνει ότι μπορούμε να καταναλώσουμε όσα ασπράδια θέλουμε άφοβα! Επιπλέον, περιέχουν τεράστιες ποσότητες πρωτείνης και ελάχιστα λιπαρά!

Πηγή: http://www.queen.gr